Statenevej 46, 2600 Glostrup, Tlf.: 43 45 71 06 
 
  Computerpolitik
 

Computerpolitik

Joe er overordnet ansvarlig for de spil der spilles på computerne. Sammen med personale og børnenes computerråd, bliver nye spil godkendt. De primære kriterier der bliver bedømt ud fra er: hvor meget "blod" der er fokus på i spillet, om spillet foregår i en fiktiv verden og dermed ikke i en for realistisk verden, elementet af "gru" i spillet. .

Computertider:
Det er muligt at skrive sig på for en halv time ad gangen. Man må først tage en ny tid, når ens anden tid er brugt.
I børnerådet er det aftalt, at en ansat altid har mulighed for at lukke for computerne i en halv til en hel time.
Ved godt vejr i sommerferien, kan computerrummet godt være lukket hele dagen.

Regler omkring computerbrug og spil:

Facebook:
Vi går ud fra, at de børn der har en facebookkonto, selv har aftalt det med deres forældre - det er ikke noget vi holder øje med.

Playstation:
Det er frit for alle børnene at bruge playstationrummet, derfor gælder der de samme regler som i resten af huset. Derfor er det vigtigt, at forældre også er opmærksomme på om hvilke spil, deres barn eventuelt selv tager med ud i klubben.

Playstation/computerspil der ikke er accepteret i klubben: "GTA 3" og frem, "Hitman", "Dead Island", "Army of Two", "left 2 dead" div. andre zombispil. I Juniorklub fra kl. 18-21 er der mulighed for at have ikke godkendte spil med, men det kræver at forældre mundligt eller skriftligt har givet tilladelse, for de børn der spiller dem.   


Sidst opdateret 16. januar 2014